Český muškař

 Titulní stránka
  NAŠI SPONZOŘI

 Hanák - pruty SAGE  G&T Publishing


[ Titulní stránka ] > [ Závodění ] > Letošní ME je na Slovensku

Vytvořeno: 31.08.2013, Aktualizováno: 05.11.2013


Autor: Karel Křivanec

Letošní ME je na Slovensku

V letošním roce je pořadatelskou zemí Mistrovství Evropy v muškaření Slovensko.

Celá soutěž se uskuteční na podobných vodách jako bylo mistrovství světa v roce 2004, pouze Orava byla letos nahrazena řekou Poprad. Sektor č. I je na řece Belá nad Liptovským Hrádkem, sektor II bude na Váhu č. 21 mezi Liptovským Mikulášem a Liptovským Hrádkem.

Sektor č. III bude vytýčen na Váhu 22 nad Liptovským Hrádkem, sektor č. IV bude na Popradu v okolí Kežmaroku a sektor č. V je opět na Váhu mezi Ivachnovou a Bešeňovou.

Centrem šampionátu je město Liptovský Mikuláš a závodníci budou ubytováni v Hotelu Jánošík. Počet účastnických zemí nebyl zatím upřesněn.

Český tým měl letos trochu potíže se sestavou, ale nakonec odjede v tomto složení: vedoucí Martin Musil, trenér a náhradník Tomáš Starýchfojtů a závodníci: Roman Heimlich, Tomáš Cieslar, Roman Jorka, David Chlumský a Filip Apjar. Šampionát se koná v termínu 17.–22. září, vlastní závody budou mezi 19.–21. zářím. Výsledky bude možné sledovat na webu: www.effc2013.eu. I když bude naše družstvo patřit mezi favority, budeme mu držet palce, aby se mu dařilo tak jak je v posledních letech zvykem. Našimi největšími soupeři budou Italové a Francouzi a také domácí závodníci se budou snažit udělat vše pro vítězství. Překvapit mohou i Poláci, kteří tyto vody dobře znají. Tak, hoši, mnoho zdaru!


© 2007 MARKOnet.cz -= tisk =- Na začátek stránky