Český muškař

 Titulní stránka
  NAŠI SPONZOŘI

 Hanák - pruty SAGE  G&T Publishing


[ Titulní stránka ] > [ Ostatní ] > [ Stalo se ... ] > Nový muškařský klub na jižní Moravě

Vytvořeno: 01.03.2012, Aktualizováno: 05.11.2013


Autor: Radek Žouželka

Nový muškařský klub na jižní Moravě

V minulém roce jsme založili v Bílovicích s několika přáteli muškařský tým a přihlásili se do několika závodů, včetně divizního přeboru MRS, na kterém jsme skončili na třetím místě. Závodění, ale především potkávání se s lidmi na muškařských akcích nás všechny chytilo a tak vznikla myšlenka začít se muškařskému sportu věnovat naplno.

Proto jsme ustanovili občanské sdružení MayFly Bílovice, které si klade za cíl sdružovat nadšence muškaření, vyměňovat si mezi sebou zkušenosti a závodit. Mimo to máme i ambici věnovat se mládeži. Rádi bychom vytvořili také juniorský tým. Doufáme, že se nám v roce 2012 podaří postoupit do II. Ligy LRU muška. Činnost našeho klubu je podporována britskou společností Sonik http://www.soniksports.com/about-us/fly-team.

Aby náš klub nebyl jen malou, do sebe uzavřenou skupinou lidí, rozhodli jsme se prezentovat ho i na internetu. Za tímto účelem vznikl web www.mkmayfly.net. Zde se všichni kolegové a příznivci dozví o naší činnosti, a doufáme, že zde naleznou i zajímavé informace o muškaření. Naším klubovým heslem je "Muškaření není jen koníček ..... je to životní styl".


© 2007 MARKOnet.cz -= tisk =- Na začátek stránky