Český muškař

 Titulní stránka
  NAŠI SPONZOŘI

 Hanák - pruty SAGE  G&T Publishing


[ Titulní stránka ] > [ Ostatní ] > Nové muškařské pruty HANÁK Competition

Vytvořeno: 29.11.2008, Aktualizováno: 05.11.2013


Autor: ČM

Nové muškařské pruty HANÁK Competition

 Potočák s prutem HC

Českobudějovická firma Hanák přichází na náš letošní předvánoční trh s nevídanou novinkou v podobě série sedmi nových muškařských prutů pod firemní značkou Hanák Competition. Tyto nové pruty jsou výsledkem dlouhodobějšího vývoje ve spolupráci s našimi předními závodníky, nejsou však určeny jen pro ně, ale i pro naší širší muškařskou veřejnost. Matně šedý povrch prutů z přírodního a vysoce modulového grafitu nevytváří během házení žádné odlesky. Neplaší proto ani ty nejopatrnější ryby při lovu na velmi krátkou vzdálenost. Výjimečná akce a celkové provedení výrazně zvyšují úspěšnost záseku a zdolávání ryby. Všechny níže uvedené výrobky firmy Hanák jsou dodávány v dvojitém ochranném obalu. Pruty jsou čtyřdílné, což zjednodušuje přepravu i skladování. V kombinaci s muškami na bezprotihrotových háčcích Hanák Competition si tyto nové pruty oblíbíte pro jejich výkon, citlivost a šetrnost ke zdolávaným rybám.

V uvedené sérii naleznete tyto pruty za jednotnou cenu 4990,- Kč.

  1. Czech Nymph 5100 o délce 10 stop # 5, akce A, váží 119 gr a je určen pro nymfový rybolov ve středně velkých a velkých tocích s výskytem těžkých ryb.
  2. Czech Nymph 496 o délce 9´ 6´´ # 4, akce A, váží 110 gr je univerzální prut pro Českou nymfu na různých typech tekoucích vod.
  3. Czech Nymph 390 o délce 9 stop # 3, akce B váží 100 gr je určen spíše pro nymfování v menších a malých tocích.
  4. Czech Nymph 286 o délce 8´ 6´´ # 2, akce C, váží 95 gr je unikátní velmi jemný prut pro lov na krátkou nymfu v malých říčkách a potocích.
  5. French Nymph 3100 o délce 10 stop # 3, akce B – C, váží 115 gr je jedinečný prut pro lov s velmi dlouhým francouzským nástavcem v různých typech našich řek.
  6. French Nymph 396 o délce 9´6´´ # 3, akce B – C, váží 109 gr je rovněž určen pro lov s francouzským nástavcem v menších tocích.
  7. Stillwater 796 o délce 9´6´´# 7, akce A, váží 127 gr je universální prut pro jezerní muškaření jak ze břehu, tak i z lodě.

Firma Hanák s.r.o. garantuje dvouletou záruku na skrytou vadu materiálu. Při zlomení prutu neodbornou manipulací a při jakémkoli poškození prutu v pozáručním období bude zajištěna oprava za servisní poplatek 990 Kč plus poštovné. Na závěr připomínáme ještě velmi sympatické firemní heslo tohoto nového lídra našeho trhu:

Chraňte ryby, chytejte bez protihrotu!!!


 Duhák s prutem HC

© 2007 MARKOnet.cz -= tisk =- Na začátek stránky