Český muškař

 Titulní stránka
  NAŠI SPONZOŘI

 Hanák - pruty SAGE  G&T Publishing


[ Titulní stránka ] > [ Ostatní ] > [ Stalo se ... ] > Čtenáři nám píší

Vytvořeno: 06.05.2007, Aktualizováno: 05.11.2013


Autor: ČM

Čtenáři nám píší

Vážený pane kolego,
jsem přesvědčen, že dnes, po přečtení Vaší knihy – Česká nymfa a příbuzné metody lovu ryb, nastal ten pravý čas na vzetí zpět celého mého kritického článku publikovaného kdysi v muškařském periodiku. Článek se zabýval předáváním znalostí a následnou výchovou muškařské veřejnosti našimi reprezentanty a nutno říci, že vyvolal značný ohlas.

Dnes je ten den, kdy se mi splnilo přání, aby ti nejnadanější nám stále začínajícím vysvětlili věci, které jsme ve svém přirozeném nadšení neviděli, nezaznamenali, neuměli.

Je přirozeně na každém z nás, aby z této knihy čerpal a do praxe převedl cenné informace, které neznal, a byly mu cizí. Měli bychom však všichni i po přečtení Vaší knihy zůstat jen a jen sportovními rybáři, kterým se dostala do ruky mistrovská muškařská učebnice.

Tato kniha není samoúčelný přehled vyvázaných vzorů mušek kamarádů autora, nýbrž se zabývá tak významným faktem, jakým se stal celosvětový pojem Česká nymfa.

Děkuji Vám a celému kolektivu, který se na vydání této knihy podílel.

Po dlouhých šestnácti letech od vydání svazků Základy muškaření autorů B. Slámy a M. Zelinky je Vaše kniha druhou nenahraditelnou perlou novodobé české muškařské literatury.

S přátelským pozdravem Josef Košař


© 2007 MARKOnet.cz -= tisk =- Na začátek stránky