Český muškař

 Titulní stránka
  NAŠI SPONZOŘI

 Hanák - pruty SAGE  G&T Publishing


[ Titulní stránka ] > [ Ostatní ] > [ Stalo se ... ] > Pochvala až z Litvy

Vytvořeno: 01.02.2007, Aktualizováno: 05.11.2013


Autor: Virgis Valentinavicius

Pochvala až z Litvy

Milý Karle,
byl jsem moc smutný, když jsem četl v Povltavském muškaři tvůj dopis na rozloučenou. Tato stránka byla jednou z nejlepších muškařských stránek na světě, především kvůli tvým příspěvkům a názorům a také z důvodu tvého pohledu na český a mezinárodní muškařský sport.

Přeji ti vše nejlepší a doufám, že tvé příspěvky se budou objevovat na jiných místech internetu a já je budu vyhledávat.

Nyní trochu o sobě – po mém odchodu z RFE a Prahy v roce 2004 žiji nyní ve Vilniusu (Litva) a pracuji pro televizi LNK jako politický komentátor. Vydávám též zpravodajskou webovou stránku www.alfa.lt a samozřejmě také muškařím. Můj nejlepší den v minulém létě mi přinesl pět pstruhů velmi slušných rozměrů: 50, 45, 38, 38, 38. Kdybys měl jet do Litvy, tak mi dej vědět.

Veselé Vánoce tobě a celé rodině


Originál (en)

Dear Karel,
It was very sad to read your farewell letter about Povltavsky muskar. This website was one of the best flyfishing sites in the world, and first of all because of your writings and insights, because of your vision of the Czech and international sport flyfishing.

I wish you all the best and hope your articles will appear in other places on the internet and I will be looking for them.

A bit about myself – after I left Radio Free Europe and Prague in 2004, I live in Vilnius, Lithuania, and work for LNK television as political commentator. Also I run news website www.alfa.lt and of course I flyfish. On the best day this summer I took five trout of very decent size: 50, 45, 38, 38, 38. If you happen to come to Lithuania please let me know.

Very merry Christmas to you and your family.


© 2007 MARKOnet.cz -= tisk =- Na začátek stránky