Český muškař

 Titulní stránka
  NAŠI SPONZOŘI

 Hanák - pruty SAGE  G&T Publishing


[ Titulní stránka ] > [ Ostatní ] > PF 2007 Českého muškaře

Vytvořeno: 01.01.2007, Aktualizováno: 05.11.2013


Autor: Karel Křivanec

PF 2007 Českého muškaře

 PF 2007

Vážení čtenáři,
jsem velmi rád, že jste se i dnes naladili na mou novou stránku, která je pokračovatelem té minulé. V loňském roce jsme měli dvacet devět tisíc přístupů ve čtrnáctidenním cyklu, takže uvidíme kolik jich bude letos, kdy chceme vycházet jen jednou měsíčně. Dnešní řádky nechci zaměřit na nějaké hodnocení, je to jen novoroční pozdrav všem pravidelným čtenářům. Děkuji Vám, že jste to tak dlouho vydrželi.

Pokud si někdo z vás oblíbil pravidelný úvodník, tak vás asi zklamu, protože s ním už nepočítám. Na někoho působil jako muleta na býka a pro mne to byla někdy i několikahodinová práce. Pokud se divíte udané spotřebě času, pak si někdy zkuste napsat nějaký zážitek z rybolovu a uvidíte, že psaní nejde tak rychle jako čtení. A hlavně mi ten váš příspěvek pak nezapomeňte poslat!

Já totiž musím ty nové „potit“ sám, anebo je mámit z vás, což je někdy nadlidská práce. Mohli jste to třeba vidět i ze zpoždění po loňském MS v Portugalsku a z některých účastníků jsem je nevymámil dodnes. Doufám tedy, že se letos mezi vámi najdou další odvážlivci, kteří se nebudou bát něco sdělit i těm ostatním. Předem jim za to děkuji a věřím, že jich bude co možná nejvíc.

To si do roku 2007 přeje

Váš Karel Křivanec


© 2007 MARKOnet.cz -= tisk =- Na začátek stránky