Český muškař

 Titulní stránka
  NAŠI SPONZOŘI

 Hanák - pruty SAGE  G&T Publishing


[ Titulní stránka ] > [ Ostatní ] > [ Stalo se ... ] > Jezerní II. liga skupiny A

Vytvořeno: 04.06.2007, Aktualizováno: 05.11.2013


Autor: Karel Křivanec

Jezerní II. liga skupiny A

Druhá nejvyšší soutěž našich klubových družstev se ve skupině A konala letos poprvé jako jezerní závody. Dějištěm byla v sobotu a neděli 19. – 20. května 2007 pstruhová nádrž Květoňov u Kaplice, na které se utkalo 12 čtyřčlenných týmů podle nového schématu soutěže, který se i v tomto případě docela osvědčil. Změna spočívá v rozšíření týmu na 4 závodníky a v kontrole lovících z řad právě nelovících soupeřů.

I když se všichni závodníci snažili ze všech sil, byla přece jen znát převaha obou „domácích“ českobudějovických týmů, jejichž členové jsou na tomto jezeře opravdu jako doma. Nebylo to však jen ve znalosti místních poměrů, ale i v technice lovu a vybavení závodníků, mezi nimiž byly často značné rozdíly. Po čtyřech soutěžních kolech si nakonec odnesli vavřín vítězství závodníci RSK Č. Budějovice C (Misar Vít, Krotký Václav, Hosenseidl Miloslav a Misar Onřej), kteří prošli soutěží bez zaváhání a získali součet umístění 23 za 51 úlovků.

Na druhém místě skončil tým SAGE Hanák Č. Budějovice, který jednou nuloval a měl součet umístění 36 (47 úlovků). Třetí místo obsadily trochu překvapivě s 38 body Rokycany (44 úlovků). Pro závodníky z Českých Budějovic se zdá být náskok před podzimním kolem na Berounce celkem dostatečný, i když není zcela jisté, zda nenahradí někoho z vlastních řad, protože českobudějovické pozice nejsou po jarním kole I. ligy nijak růžové. Zda pro ně bude na podzim Vltava v Lenoře výhodou, se teprve ukáže.

 PDF ke stažení   Výsledková listina - II. liga Květoňov - 19. - 20.5.2007 (PDF, 19 kB)

 Venca Pešek  Franta Hanák  Kontrola v akci
 Konečně úlovek  Vítězové II. ligy  Oba ČB týmy


© 2007 MARKOnet.cz -= tisk =- Na začátek stránky